Kontakt za informacije
(+385) 91 4488 268

O nama

Apartmani Šoić nalaze se u predgrađu grada Samobora. Naši klimatizirani apartmani opremeljeni su najsuvremenijom kuhinjom te svim mogućim kuhinjskim priborom. Gostima su na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište. U okviru objekta dostupno je dječje igralište, a na jezeru neposredno pokraj objekta moguće je organizirati vožnju kanuom. Na raspolaganju je i usluga najma bicikala. Gosti mogu uživati u jahanju na udaljenosti 800 metara od smještajnih jedinica te također mogu igrati biljar, stolni nogomet, pikado uz nadoplatu.

GRAD SAMOBOR: Samobor je grad u Hrvatskoj. Smješten je na istočnim obroncima Samoborskog gorja (dio Žumberačke gore), na izlazu rijeke Gradne u savsku nizinu. Od davnina ima bitno prometno značenje, između ostalog i zbog hrvatsko-slovenske granice koja se nalazi samo 5 kilometara od centra grada, i nije se mijenjala od sredine 12. stoljeća.

Jedno je od najomiljenijih i najstarijih izletničkih odredišta u Hrvatskoj. U Samoboru živi oko 37.500 stanovnika od kojih je 16.000 u samom Samoboru, a 21.500 živi u okolnim mjestima koja spadaju pod lokalnu samoupravu Samobor.

UGODAN AMBIJENT

BESPLATNI INTERNET

NAPOMENA:

U CIJENU URAČUNAT PDV (13%)
CJENIK JE VAŽEĆI OD 01.01.2014.
ŠOIĆ – PROMET d.o.o. ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENA


Copyright © 2014 | www.soic-promet.hr